Hidoyat.uz

Ленивый медовик: быстрый и простой рецепт

Со сметаной

Начинка торта медовика может быть разной. Все зависит от вашей фантазии. Этот рецепт покажет, как приготовить выпечку со сметаной.

Список продуктов:

Начинка:

  • сметана — 500 гр;
  • сахар — 200 гр.

Тесто:

  • два куриных яйца;
  • масло сливочное — 50 гр;
  • сахар — 200 гр;
  • мука — 0,6 кг;
  • сода — 6 гр;
  • мед — 120 гр.

Как приготовить медовик со сметаной:

  1. В отдельной посуде взбиваем яйца с сахаром до тех пор, пока не появится белая пенка.
  2. Выкладываем туда же мед, размягченное масло и соду.
  3. Теперь создаем водяную баню: наполняем большую кастрюлю водой и ставим на плиту.
  4. Когда вода закипит, установите посуду с будущим тестом сверху первой кастрюли.
  5. Не забудьте постоянно помешивать массу, пока она не потемнеет.
  6. Постепенно всыпайте 200 граммов муки, следите, чтобы не появлялись комочки. Должно получиться жидковатое тесто коричневатого оттенка.
  7. Остальную часть муки (около 400 граммов) высыпьте на стол в виде горки и сделайте в ней углубление посередине.
  8. В них залейте жидкое тесто и сформируйте 8 эластичных комочков и уберите их в холодильник на 30 минут.
  9. Из каждого шарика раскатывается тонкая лепешка. Так получилось 8 слоев торта.
  10. Поместите тесто на противень и выпекайте не больше 5 минут.
  11. Теперь крем: взбейте сметану миксером, постепенно насыпая сахар.
  12. Каждый корж обильно смазываем кремом и водружаем слои друг на друга.
  13. Оставшейся начинкой обмазываем бока десерта. Сметанный медовик можно со всех сторон обсыпать крошкой рассыпчатого печенья.

xamir nozik

Bu massa keyinroq stol ustiga ingichka chikdi har qaysi o’n teng qismlarga bo’linadi. Bu natijasida qatlamlari mukammal doira aylanadi kerak. Buning uchun biz maxsus shakli yoki mos hajmi bir lavha foydalanishingiz mumkin.

test asosiy siri juda tez qiyin bo’ladi, deb, shunday qatlamlari darhol kerak uni ketmoq. Ular hali ham kelajakda mohir keladi, chunki bu holda, bo’laklari, otish yo’q, kek doiralari shakllanishi davrida olingan. har tomonlama qatlamlari bilan birga, ular, avval yuz daraja isitiladi edi o’choq, joylashtiriladi. Keyingi, xamir u pechning chiqib ketadi, shundan keyin besh daqiqa uchun pishirilgan bo’ladi. Ba’zi vaqt uchun, kek o’zgarishsiz qoladi, va dona nozik sinib ichiga tuproqlar tarqalgan.

pishirish shirin End

So’ngra tortilla yarmida buklangan va pishirish lavha joylashtiriladi, ilgari un bilan sepiladi. besh daqiqa davomida 220 daraja uchoqda asal tort kerak pishiramiz. Panelning oxirida olingan va davra asosini kesiladi. Endi u tayyor cream kek soqol mumkin.

Siz ham, smetana foydalanish navbatida natijasida mumkin smetana va asal tort, retsept bu biri sifatida bir xil bo’ladi. Pishirish oxirida (al soni kek dan) tort Crumb sepib va o’n ikki soat davomida muzlatgichda orqaga tushiriladi.

Bu yerda yuqoridagi, uyda tayyorlangan bo’lishi mumkin taqdim va barcha mehmonlarni hayratga qilingan rasmlar bilan asal tort retsepti ekan.

Medovik xamiri uchun oddiy retsept

Har bir uy bekasining uy sharoitida medovik tayyorlash uchun o’z retsepti bor, chunki o’z qo’llari bilan pishirilgan tort, bo’yoqlar, konservantlar va xushbo’ylantirgich moddalar bilan to’la fabrikat pishiriqdan ko’ra ancha yaxshiroqdir. Shundoq ham mazali bo’lgan asalli tortning ta’mini sun’iy ravishda yana kuchaytirishning nima keragi bor?

Xamirni tayyorlash uchun sizga ozgina suyuq asal (gul yoki jo’kaning), tuxum, shakar, sariyog’ (u margarin bilan almashtirilmasligi kerak), un va qabartma (разрыхлитель) kerak.

Dastavval, suv hammomida asal, shakar va sariyog’ eritiladi, keyin urib ko’pirtirilgan tuxum, qabartma va ozgina un qo’shilib, barcahsi mikser yordamida yaxshilab aralashtiriladi. Xamirni suv hammomida aralashtirish, korjlarni ayniqsa yumshoq va mayin qiladi. Aralashmani olovdan olgandan so’ng, xamir uni yoyish mumkin bo’lgan holatgacha olib kelinadi va keyin 40 daqiqaga sovutgichga qo’yiladi.

Он просто Тает во рту! Супер пирог тайёрлаш/oson pirog tayyorlash/вареняли песочный пирог/uzbekayoli

173621

3697

132

00:04:29

24.04.2019

каналимда яна бошка кизик видеолар билан танишинг

керакли масалликлар

тухум 1 дона
сарёг 100 гр
шакар кукуни 3 ош кошик
сметана 2 ош кошик
ун 2 ст ( ст 250 мл )
разрыхлитель пачка ( 10 гр )
вареня табга караб

180 градусда 25-30 минут усти кизаргунча пишириб оламиз

яйца 1 шт
слив масло 100 гр
сахарный пудра 3 с л
сметана 2 с л
мука 2 ст ( ст 250 мл )
разрыхлитель пачка ( 10 гр )
варенья или джем по вкусу

выпекать 180 градусов 25-30 минут до готовности

янгича манти тугуш
🤍
чак чак сизга ёкиши аник
🤍
кат кат сомса ютубда янгилик
🤍
осон нонушталик
🤍
чак чак хайитга пишириклар янгича
🤍
пахлава супер рецепт
🤍
байрамона салат французский
🤍
каткат вараки
🤍
шашлик духовкада
🤍
салат грек
🤍
камхарж торт
🤍
сабзи салат
🤍
творогли пирог катта рецепт
🤍
супер гата пишириги
🤍
духовкада хоним
🤍
спартак торт
🤍
творогли булочка 30 минутда дрожасиз супер
🤍
миксерсиз торт
🤍
пахтадек юмшок булочка
🤍
маззаси огизда коладиган пирог
🤍
песочний печенье
🤍
нон кабоб
🤍
оддий пирог хар доим ухшаб чикади
🤍
кат кат сомса
🤍

Uzbek Ayoli

Бисквит тайёрлаш — рецепти, сирлари, керакли масалликлар, пишириш усуллари тайёрлаш, пишириш рецепти сирлари, оддий ва мазали

Тўғри бисквит кўтарилган ва хаводор бўлиши керак. Аммо у хар доим ва хаммада хам шундай чиқавермайди. Аҳир бисквит бу ажойиб торт, пирожное ва печенйелар асоси хисобланади.

БИСКВИТ УЧУН ҲАМИР ТАЙЁРЛАШКўп нарса ҳамирга боғлиқ. Классик (оддий) бисквит ҳамири учун 6 та ўртача катталикдаги туҳум, 130 грамм ун, 210 грамм шакар ва ваниллин (ёки 10 грамм ванилли шакар) керак. Даставвал олтита туҳумнинг оқи сариғидан ажратиб олинади. Пишириқ ҳамирига хеч қандай истеъмол содаси ёки қабартма (разрыхлитель) қўшилмайди. Лекин, агар ўзингизга ишонмасангиз, озгина қабартма қўшиш мумкин – хеч бўлмаганда унинг тайёр бўлган бисквитда таъми сезилмайди.

Туҳум сариқларига ванилин ёки ванилли шакар, 105 грамм шакар қўшинг ва хосил бўлган массани санчқи билан аралаштиринг. Санчқи ўрнига венчикдан фойдаланиш хам мумкин. Бунда аралашма оқ рангга кирши ва хажми бир неча марта ошиши керак. Шу сабабли уни еталчида интенсив аралаштириш керак.

Бисквит учун ун кислород билан бойитилган бўлиши даркор. Буни амалга ошириш учун унни бир неча марта элаб олиш кифоя. Агар шоколадли бисквит тайёлашни истасангиз, ҳамир массасига 3-4 чой қошиқ какао кукунидан қўшинг.

Сариғидан ажратиб олинган туҳум оқлари бошқа, мутлақ қуруқ ва тоза идишда кўпиртирилади. Бу вазифа учун миксер олган яҳши, даставвал туҳумни миксернинг энг паст тезлигида кўпртира бошланг. Масса кўпирганидан кейин энг юқори тезликка қўйинг. Бироз вақт ўтгач, туҳум оқлари қуюқлаша бошлайди. Шунда, кўпиртиришни тўҳтатмасдан, туҳум оқларига шакарнинг қолган қисмини қўшиб, мустахкам кўпик хосил бўлгунича кўпиртиришда давом этинг. Кўпиртирилган туҳум оқларининг учдан бир қисмини туҳум сариғи аралашмасига қўшиб, эхтиёткорлик билан бир ҳил масса хосил бўлгунча аралаштиринг.

Хосил бўлган аралашманинг юзасига унни элаб солиб, барчасини яна аралаштиринг. Сўнг, мазкур босқичдаги аралашмани қолган туҳум оқи сақланаётган идишга солиб, яна эхтиётколик билан аралаштиринг. Хосил бўлган суюқ ҳамирни қолипга солинг.

ПИШИРИШ УЧУН ИДИШ ТАНЛАШБисквитни хар қандай шаклдаги қолипда пишириш мумкин. Агар торт учун бисквит керак бўлса, таҳминан 23-24 см диаметрли бўлган, ажраладиган айлана қолип олган яҳши. Қолипнинг пастки қисми ёғланади ва устидан бироз ун сепилади. Қолипнинг остига пишириқ пергамент қоғози ёйиш мумкин.Бу амаллар бисквит қолип остига ёпишиб қолмаслиги учун керак.

Бироқ, қолипнинг ён деворларини ёғламаслик лозим. Аҳир бисквит кўтарилиши керак. Ёғланган, демакки силлиқ деворлар ҳамирнинг кўтарилишига йўл қўймайди – ҳамир шунчаки пастга силжиб кетаверади. У пишиб бўлганидан сўнг, қолипнинг периметрли бўйлаб пичоқ билан уни секин кесиб чиқинг ва ажратиб олинг. Агар бисквит қолип деворларига ёпишиб қолишидан қўрқсангиз, уни хам пергамент қоғоз билан ўраш мумкин.

БИСВКИТ ПИШИРИШ ЖАРАЁНИДуҳовкани туҳум оқини кўпиртиришни бошлашдан олдин ёқиш керак. Бисквит яҳши пишиши учун 180 °C етарли бўлади. Дуҳовка ҳамир тайёр бўлишигача яҳши қизиган бўлиши даркор, чунки бу бу ачитиладиган ҳамир тури эмас, уни сақлаб туриш пишириқнинг кўтарилмай қолишига сабаб бўлади. Бисквит таҳминан 30 дақиқа пиширилади. Пишириш жараёнида унга қанчалик қарагингиз келмасин, дуҳовка эшигини очиб кўриш қатъиян тақиқланади. Акс холда, совуқ хаво оқими туфайли у шунчаки чўкиб қолади ва сиз бисквит эмас, ингичка ширин қуймоқ оласиз. Кўришни истасангиз, дуҳовканинг ойнаси орқали қаранг. Тайёр бўлган бисквит секин босиб кўрилганда жойига қайта кўтарилади, унга гугурт чўпи ёки тиш кавлагич санчиб кўрилса, пишмай қолган ҳамир илашиб чиқмайди.

Бисквитни қалинроқ мустахкам ип билан кесиш жуда осон. Уни шимдиришни эса бисквит совигач ва бироз тургач амалга ошириш керак, яъни пишганидан 5 соатдан кейин.

БИСКВИТ ТАЙЁРЛАШ СИРЛАРИХар бир пишириқда бўлгани каби, бисквит пиширишнинг хам сирлари мавжуд, уларга амал қилса, ушбу пишириқ янада хаводор ва мазали чиқади, демак:

Ҳамирни дуҳовканинг ўртача полкасига қўйинг – акс холда юқори қўйилган бисквит ёрилиши, паст қўйилганда эса пишиб улгурмасдан ости куйиб кетиши ҳавфи мавжуд.Туҳумни чақишдан олдин совутиб олинг – шунда улар тезроқ кўпиради.Суюқ ҳамир ичидаги хаво пуфакчалари чиқиб кетмаслиги учун уни керагидан ортиқ аралаштирмаслик керак.Масаллиқларнинг барчаси бир ҳил хароратда бўлиши лозим – қанчалик совуқроқ бўлса, шунчалик яҳши. Ушбу мақсадда ҳамир тайёрланадиган идишни хам бир муддат музлатгичга қўйиб олиш мумкин.Юқорида келтирилган кўрсатмаларнинг барчасига амал қилинг: унни элаш, дуҳовка эшигини очмаслик, қолипни ёғлаш ва хоказолар. Буларнинг барчаси бисквит тайёрлашда жуда мухим саналади.

Огизда эрийдиган хам Осон РОГАЛИКЛАР 😋РОГАЛИКИ Проста тает во рту !Cookies melt in your mouth !

2986418

31894

923

00:07:14

31.03.2022

рецепт

500 гр ун
250 гр муздек сарег еки маргарин
200 мл каймок
0.5 ч к разрыхлитель
1 та тухум сариги

Начинка

3/4 стакан ун
25 гр эриган сарег
0.5 стакан шакар
ванилин
0.5 ч к долчин

канд упаси 2 стакан ва ванилин

хаммаси аралаштирилади бу начинкани рогалик печенье хамда булочкалар ичига солса булади
Рогалик ичига бошка начинкалар солса хам булади еки умуман хеч нарса солмаса хам булади .
Рогаликлар кайнок холида канд упасига беланади.

инстаграм профилим -🤍

рецепт

500 гр мука
250 гр сл масло или маргарин
200 мл сливки
0.5 ч л разрыхлитель
1 яичный желтки

начинка

3/4 стакан мука
25 гр растоп.сл масло
0.5 стакан сахар
ванилин
0.5 ч л корица
все хорошенько перемешаем

2 стакан сахарная пудра
ванилин

Recipe

500 gr flour
250 gr butter
200 ml fresh cream or whipping cream
0.5 t s baking powder
1 egg yolk

in the filling

3/4 cup flour
25 gr melted butter
0.5 cup sugar
vanilla
0.5 t s cinnamon

sugar powder 2 cup
vanilla

рецепт начинка
🤍

АЖОЙИБ ЗЕБРА РУЛЕТ ТОРТИНИ ТАЙЁРЛАШ / Обалденно нежный Рулетик к Чаю /2022

523363

7407

311

00:10:23

05.11.2021

Бисквитли Зебра рулет торт тайёрлаш / Обалденно нежный Рулетик к Чаю

Instagram — 🤍
Telegram — 🤍
🟢 Reklama bo’yicha murojaat — fayzlioshxona🤍gmail.com

Бисквит учун
Тухум — 5 дона
Шакар — 5 ош.қ (100г)
Ун — 5 ош.қ (100 г)
Какао — 2 ош.қ (20 г)
Сут — 1 ош.қ
Ванилин — 1 ч.қ
Туз — чимдим

Крем учун
Сут — 250 мл
Сарёғ — 150 г
Шакар — 4 ош.қ (80 г)
Жўхори крахмали ёки ун — 1,5 ош.қ (20г)
Ванилин — 0,5 ч.қ

Для бисквита
Яйца — 5 шт.
Сахар — 5 ст.л (100г)
Мука — 5 ст.л (100 г)
Какао — 2 ст.л (20 г)
Молоко- 1 ст.л
Ванилин — 1 ч.л
Соль — щепотка

Для крема
Молоко — 250 мл
Сливочное масло — 150 г
Сахар — 4 ст.л (80 г)
Кукурузный крахмал — 1,5 ст.л (20г)
Ванилин — 0,5 ч.л

ОСОН НАЧИНКАЛИ ПЕЧЕНЬЕ
🤍
ШОКОЛАДЛИ ПЕЧЕНЬЕ
🤍
МЕРЕНГАЛИ ПЕЧЕНЬЕ
🤍
ПЕЧЕНЬЕ УЛИТКА
🤍
*
Тайминг
00:00 Кириш қисми
00:21 Рецепт (скриншот қилиб олинг)
00:27 Бисквит ҳамири
02:25 Бисквитни тенг иккига бўлиш
04:06 Зебра қуйиш
04:45 Бисквит пишириш вақти ва градуслари
04:56 Бисквитни рулет қилиб ўраш
05:44 Заварной крем тайёрлаш
07:58 Рулетни еғиш
09:17 Тайёр торт

*
️ E’tiboringiz uchun katta rahmat
Instagram — 🤍
Telegram — 🤍
Facebook — 🤍
Tiktok — 🤍

️ KANALIMIZGA OBUNA BO’LING va qo’ng’iroqchani bosib qo’yishni unutmang. Shunda bizning yangi videolarimizni o’tkazib yubormaysiz!
🤍

️ Videoni do’stlaringiz bilan bo’lishing!
🤍
BARCHAGA YOQIMLI ISHTAHA !

#rulet #zebra #tort

Music from Tunetank.com
Musicstockproduction — Loving Someone (Copyright Free Music)
Download free: 🤍

Music from Tunetank.com
Dima Tyshko — Spring Stroll (Copyright Free Music)
Download free: 🤍

Music from Tunetank.com
KOSATKA — Vapour (Copyright Free Music)
Download free: 🤍

Music from Tunetank.com
Musicstockproduction — My First Goal (Copyright Free Music)
Download free: 🤍

Music from Tunetank.com
OceanAudio — Dreaming (Copyright Free Music)
Download free: 🤍

Music from Tunetank.com
Musicstockproduction — Cinematic Inspiring (Copyright Free Music)
Download free: 🤍

Music: 🤍

Кефирдан мазали писириклар тайёрлаймиз

Кечаси ичилган 1 стакан кефир — ко‘пчилик учун шифобахш ихимлик. Лекин бу катик махсулотидан кенгрок фойдаланиш, масалан, мазали писирик писириш мумкин. Quyida kefir bilan pishiriladigan mazali pishiriqlarni tayyorlash usuli bilan tanishing.

Пирог мурабболи

Керакли махсулотлар: 1 стакан кефир, 2 та туксум, 1 стакан хар гандай мураббо, ярим стакан шакар, 2 стакан ун, бир чимдим туз.

Туксум, шакар, кефир, мураббони, ко‘пчитиб, ун, содовая ко‘шинг. Xamirni gaz patnisiga quyib, qizib turgan duxovkaga tiqing.

50 daqiqa davomida 180 daraja issiqda pishiring. Ксамир тайёр бо’либ, совигандан со’нг икки бо’лакка кесиб, мураббо йоки сметана ва шакарли крем суринг.

Кефирли манна

Керакли махсулотлар: 1 стакан кефир, 1 та туксум, 1 стакан манна йормаси, 1 стакан ун, 1 стакан шакар, 1 ош кошик осимлик мойи, 1 чимдим туз, 1 чимдим соды, 1 чой qoshiq долчин.

Туксум, кефир, шакар, манна йормаси, ун, сода, туз, дольчинни аралаштиринг. Xamirni 20 daqiqa tindiring.

Газ патнисига куйиб, 180 дараджагача киздирилган дуксовкада ярим соатча пиширинг.

Пиройка

Керакли махсулотлар: 1 стакан кефир, ярим стакан осимлик мойи, 3 стакана ун, 1 ош кошик шакар, 1 чой кошик туз, 10 г хамиртуруш.

Кефир, йог ‘, шакар, туз, ун, хамиртурушни аралаштиринг. Xamir qorib, taxminan 1 soatcha qoldiring.

Бу vaqtda xamir ichiga solinadigan mahsulotni tayyorlang. Бу карам, кайнатиб, эзилган картошка, мева йоки бошка нарса бо́лиши мумкин. Пиройка ясаб, дуксовкада кизаргунча пиширинг.

Начинкалийский пирог

Керакли махсулотлар: ярим литр кефир, 5 та туксум, 1 стакан ун, 1 чимдим туз.

Hammasini aralashtiring. Ксамир тайёр. Ичига истаган нарсангизни солишингиз мамкин: джйем, то’г’ралган пиёз билан аралаштирилган консервадаги сайра, то’г’ралган ко’к пийоз ва туксум аралашмаса, пислок ва дудланган го’шт аралашмаси …

Qolipga yog ‘surib, xamirning yarmini quying, ichiga solinadigan mahsulotni joylab, qolgan xamirni ustidan quying. 170 darajagacha qizdirilgan duxovkada yarim soat davomida pishiring.

Мультиваркадаги писирик

Керакли махсулотлар: 250 мл кефира, ярим кг творог, 4 та туксум, ярим стакан манна йормаси, 150 г шакара, 1 чимдим туз, 1 чимдим соды, бир сиким майиз йоки бошка курук мева (та’бга караб).

Миксерда туксум, шакарни ко‘пиртиринг. Ko‘pirtirishni to ’xtatmasdan tvorog, кефир, манна, сода, туз, оксирида майизни ко‘шинг.

Идишга йог ‘суриб, суйук ксамирни куйинг. Мультиваркани «пиширик» режимига таксминан бир соатга йокинг.

Кекс тайёр бо’лгач, этийот бо’либ деворидан ко’чириб олинг. Идишдан агадариб, ликопчага джойланг. Устини ганд упаси, джем, каймок билан безатишингиз мамкин.

Шоколадки корджлар

Bu xamirning hammasini birdaniga ishlatmasa ham bo‘ladi.Бир юфт корж пиширишингиз мумкин. Колган xamirni sovutkichga qo‘yib, kechki ovqat yoki keyingi nonushtaga yangi biskvit pishiring.

Керакли махсулотлар: ярим литр кефир, 5 ош кошик осимлик мойи, 2 стакана шакара, 1 стакан какао кукуни, 3 стакана ун, 1 чимдим соды, 1 чимдим соды.

Tuxumni shakar bilan ko‘pirtiring. Какао, мой, кефир, ун, содани ко’шиб, хаммасини аралаштиринг. Корджларни йог ‘сурилган товада о’ртача оловда, копког’ини йопиб, анг ма’гули — шаффоф товада (пишган-пишмаганини ко’риб туриш учун) пиширинг.

Тайёр корджларни товадан ясси ликопчага агадаринг. Силлик джигар ранг пустыня иссик чой билан ичганда, лаззат багаишлайди.

Asosiy pishirish sirlari Medovikov

Biz asal solishtirish bo’lsa tort retseptini pazandalik san’ati boshqa mumtoz asarlari ko’pchilik bilan, quyida ko’rsatilgan bo’ladi surati bilan, biz uni noyob original strukturasi, turli, deb aytish mumkin. Boshqa kek dan asosiy farqi asal kabi sinov juda oddiy bir mahsulot mavjudligidir. Albatta, bu modda holda asal tort asal tort bo’lmaydi.

Lekin bu yerda johillik shirin ta’mi ijrosi zarar bo’ladi, deb aslida olib kelishi mumkin, deb bir kichik xushfe’lligi bor. Har qanday holda ham asal tashqari davomida uzoq borish mumkin emas, yoki aksincha, bu ildizini, bir oz qo’yish emas. Birinchi holda natija ham shirin va shakarli ta’mi, ehtimol, ikkinchi lazzat va asal ta’mi to’liq yo’qligini chiqib keladi.

pishirish jarayonida bu ikki imkoniyatlari ochiq bo’lishi kerak o’lchamda kerak bo’lgan, qabul qilinishi mumkin emas. asal tort besh qatlamlari, aytaylik, uchun mo’ljallangan bo’lsa, masalan, bu holatda u asal bir osh qoshiq qo’shish kerak bo’ladi. ta’mi ham shirin emas esa, bu, xususiyati hidi beradi.

Bu usul qulayroq hisoblanadi, chunki kek shakllantirish jarayonida siz, maxsus tur shakli (a plitasi foydalanish uchun emas, balki yaxshidir) foydalanishingiz kerak. Asal pirojnoe (quyida foto bilan retsepti) faqat doiralari kesish qachon pirojnoe mukammal edi qilish uchun o’tkir pichoq foydalanishni talab qiladi. Aks holda, ular shaklida muhim farqlar bor, deb sodir bo’lishi mumkin.

krem bilan ularni bo’yadi bo’lsa, omonat hech savol bo’lishi mumkin. Ular pirojnoe keng bir nozik va yumshoq natijasida uyda asal tort uchun surtdi lozim sirt.

Albatta, hozir shirin bunday pishirish ko’plab boshqa turli sirlari bor, lekin u har qanday muayyan retseptlar bo’yicha, birinchi navbatda bog’liq. Mana, ulardan bir necha bor.

ЭТО ПРОСТО БОМБА!💥Сворачиваем и нарезаем/Тает во рту/Bunaqasini hali yemagansiz💯Печенье/Pechene.

4855540

81933

1257

00:05:47

15.03.2020

Воздушный творожные пончики
️️ 🤍

Лепёшки чесночные сырные ️
️️ 🤍

️Instagram shirin_dunyo_you_tube
🤍

️Telegram Shirin_Dunyo_Uz
️ 🤍

Retsept ️
Un 450-500 gr..
Saryog’ yoki margarin 150 gr.
Tuz yarim choy.qoshiqdan kamroq..
Smetana 150 gr.
Pishiriq sodasi yarim choy.q.
Tuxum 1 dona..
Tabga ko’ra shakar 2-3 osh.qoshiq..
Nachinkasiga️
Varyonnoe moloko 200gr.
Yong’oq 150gr..
️Ustiga sepish uchun ozroq shakar pudradsi…

Рецепт ️
Мука 450-500 гр.
Слив.масла или маргарин 150 гр.
Соль 2/3 ч.л.
Сметана 150 гр.
Пищевая сода 1/2 ч.л.
Яиц 1 шт.
Сахар 2-3 ст.л.(по желанию)..
Для начинки ️
Варёная сгущёнка 200 гр.
Грецкие орехи 150 гр…
️Сахарная пудра…

#песочное_печенье #печенье #булочки #вкусные #выпечки #торты #кулинария #шириндунё #печеньесначинкой #гата #пирожное #пирог #бисквит #бисквитныйторт #пирожки #пишириклар #домашняя #самса #катляма #узбекский #выпечки #шоколадные #Манти #ореховый #десерт #печеньекчаю #бездуховки #бисквит #сметанный #творожные #пончики #булочкисначинкой #bulochkalar #pirog #pirojnoe #pie #retsept #desert #biskvit #tort #Snickers #shokoladli #rogalik #Rafaelloo #tortlar #salat #sallad #salad #food #foodbloger #cake #donuts #tayyorlash #milliytaomlar #somsa #qatlama #qatsomsa #lagman #manti #uzbekcha #shirinliklar #tvorogli #tvorogliponchik #ponchiklar #pie #biskvit #buns #biskuit #ponchik #tvorogli #cake #how_to_make #handmade #cakechokolate #cake_napoleon #tayyorlash #milliytaomlar #biskvitlitort #krem #creame #xonimtayyorlash #pesochnoepechene #pechenegata #shirindunyo #taomlar #pishiriqlar #uzbekcha #muzqaymoq #icecream #pirog #pechenetayyorlash #готовим #гамбургер #готовимдома #печеньесначинкой #булочки #миллий_таомлар #чудо-завтрак #рецептбулочек #выпечку #вкусные #кулинария #узбекскийкухня #рецептбулочек #выпечку #какприготовить #чак_чак #таййорлаш #пазандачилик #рецепты #шириндунё #медовий #тортмедовик #бисквит #бисквитныйторт #наполеонрецепт #песочныйпирог #готовимдома #домашняя #домашниевыпечки #узбекскийкухня #бездуховки #безвыпечки #мясноесалаты #слоенаятеста #узбекский #пишириклар #чак_чак #таййорлаш #как_приготовить #готовимдома #сладости #песочныйпирог #булочки #баурсаки #миллий_таомлар #самса #тандырсамсы #мясное #патир #Слоенаясамса #дрожжевоетесто #Лепёшки #хлебдомашний #песочныйпирог #печеньегата #универсалный #самса_в_духовке #вкусный #Тортсникерс #торт_шоколадно #шоколадные #Ширин_дунё #кулинария #кухня #рецепты

РАМАЗОННИ 11 КУНИГА ПИРОГ ТАЁРЛАШ.minyu pishiriq пишириклар.

81159

448

77

00:06:16

23.04.2021

#пишириклар#пишириклар#тайерлаш# pishiriqlar#pishiriqlar#tayyorlash# pishiriqlar#retsepti#pishiriq#вкусный# рецепт, салат рецепт, salatlar, салатлар, пишириклар узбек, pazanda, пишириклар рецепты, блюдо рецепт, кулинария, кулинарный рецепт, рецепт готовить, блюдо приготовление, кулинария рецепты, shirinliklar, ширинликлар, узбек тилида пишириклар, тортлар, tortlar, salatlar retsepti, pishiriqlar tayyorlash retsepti, пазанда, salatlar #tayyorlash#, торт, пироги, выпечка, вкусные рецепты#pirog#пирог#таёрлаш#

https://youtybe/OgrxncFPAospishiriqlar retseptiвкусный рецепт#пишириклар тайерлаш#salatlar tayyorlash#

Торт Медовик по классическому рецепту в домашних условиях

Чтобы по настоящему оценить вкус этого десерта, надо приготовить его по классическому рецепту. Я выбрала тот самый оригинал, знакомый каждому с детства. Приготовьте и Вы своим детям это потрясающее лакомство.

Я заметила, что гречишный или акациевый мёд не очень подходит для выпечки. Он имеет какой-то несколько вяжущий, вкус. И это чувствуется в готовом изделии, что делает его грубоватым. Хотя, это лично моё мнение.

Нам понадобится:

  • Мука — 400гр.
  • Сахар-песок — 150 гр.
  • Масло сливочное — 100 гр.
  • Мёд цветочный или липовый грамм — 120 гр.
  • Яйцо куриное — 2 штуки
  • Сода — полторы чайные ложки
  • Сметана жирностью 25% — 700 грамм
  • Сахарный песок — 200 гр.

Приготовление:

1. Просеиваем муку, чтобы она подышала и убрать случайно попавшие соринки.

Сразу ставим на огонь кастрюлю до половины заполненную водой. Это нам нужно для создания водяной бани.

2. Приступим к приготовлению заварного теста. Для этого сливочное масло, сахар и мёд кладём в жаропрочную миску и ставим на водяную баню. То есть на кастрюльку с кипящей водой. Массу помешиваем до полного растворения.

3. Тем временем, пока наша смесь растапливается, взбиваем хорошенько яйца. И вливаем их к нашей массе на бане. Очень интенсивно перемешиваем, чтобы яйца не заварились. Затем добавляем соду, при этом объем увеличится. Не пугайтесь — это хорошо.

4. Теперь начинаем постепенно частями присыпать муку. Делаем это не переставая тщательно перемешивать, чтобы тесто заварилось. Снимаем полученную массу с бани и выкладываем её на стол.

И начинаем быстро замешивать тесто руками. Готовое тесто завернём в пищевую пленку и уберём в холодильник на один час. Оно станет более пластичным и мягким.

5. Далее сделаем из теста «колбаску» и разделим на восемь одинаковых частей. Каждый кусочек скатываем в шарик, убираем на тарелку и накрываем пленкой. Я раскатываю каждый колобок прямо на тефлоновом коврике, на котором буду их печь. Можно использовать также бумагу для выпекания. Раскатка такая, чтобы была возможность вырезать корж диаметром примерно двадцать сантиметров.

6. Берём тарелку заданного диаметра и вырезаем круг из теста. Обрезки не убираем, а просто отодвигаем в сторонку. Они нам в дальнейшем ещё пригодятся.

Отправляем будущий корж в предварительно разогретый до 180 градусов духовой шкаф. На три-пять минут, в зависимости от мощности плиты.

7. Сразу после запекания лепешки должны принять красивый золотистый цвет. Каждую надо проколоть несколько раз вилкой по всей поверхности. Это для того, чтобы крем в дальнейшем лучше пропитался. Таким образом выпекаем все восемь коржей.

8. Теперь настала очередь приготовления сметанного крема. Для этого надо только размешать сметану и сахар до полного растворения последнего. И взбить с помощью миксера или венчика до пышной густой консистенции.

9. Начинаю сборку торта. Чтобы он получился ровненьким, использую разъемную форму.

10. Теперь, щедро промазывая, укладываю коржи друг на друга. Крем можно предварительно разделить на восемь, примерно, ровных частей. Последний корж не смазываю. В таком виде убираю изделие на восемь часов в холодное место вместе с остатками крема.

11. За это время торт мой пропитался и можно покрывать его остатками крема сверху и по краям. И не забываем посыпать его обрезками от коржей, измельченными в блендере до мелкой крошки.

Можно ещё обсыпать измельченными орешками или украсить ягодами. Украшайте как подскажет ваша фантазия. А роскошный классический торт Медовик готов! Кушайте с удовольствием!

PANKI TAYORLASH Нонуштага бир зумда мазали ПАНКИ/ Рецепт Панкейки/Дораяки/Оладьи/Панкейк с начинкой

1381670

18576

1064

00:05:15

27.11.2021

ГОТОВЬТЕ ВМЕСТЕ СО МНОЙ ВКУСНЫЕ РЕЦЕПТЫ РАЗНЫХ БЛЮД ВСЕ ОЧЕНЬ ПРОСТО ВКУСНО И КРАСИВО!
ПОДПИСЫВАЙТЕСЬ НА МОЙ КАНАЛ НАЖМИТЕ ССЫЛКУ 🤍
СПАСИБО ЗА ПРОСМОТР

РЕЦЕПТ:
яйца 4 шт
сахар 50 гр
щепотка соли
воды 70 мл.(тёплый)
муки 180 гр
разрыхлитель 1 ч.л
мёд 1,5 ст.л
ванилин по вкусу

КОГДА ЕСТЬ ТВОРОГ СРАЗУ ГОТОВЛЮ ЭТУ ВКУСНЯТИНУ 🤍
НОНУШТАГА 5 МИНУТДА ЕГУЛИК 🤍
БУРГЕР 🤍
ЛАВАШ ХАМИРИДАН МАЗАЛИ НОНУШТА 🤍
НАПОЛЕОН ТОРТ 🤍
ТОРТ ЦУНАМИ 🤍
ТОРТЛАР КОЛЛЕКЦИЯСИ КУБИК РУБИКЛИ ТОРТ 🤍
ПИЦЦА КАЗАХСТАНСКИЙ 🤍
БОДРИНГЛИ САЛАТ КАРЕЙСКИЙ РЕЦЕПТ 🤍
ЗАВТРАК ЗА 5 МИНУТ 🤍
ХАР ДОИМ УХШАБ ЧИКАДИГАН БИСКВИТ 🤍
ТУЗЛАНГАН БОДРИНГ 🤍
УЧОКДА МАЗАЛИ ТУЙ ОШИ ТАЁРЛАШ 🤍
ТОРТ ДЕТСКИЕ 🤍
МАРШМЕЛЛОУ РЕЦЕПТ 🤍
ЖИЗЗАЛИ ВА ПИЁЗЛИ НОН/ЛЕПЁШКИ 🤍
ШОХОНА ТОРТ/КОРОЛЕВСКИЙ ТОРТ 🤍
МАСТИКАЛИ ТОРТ 🤍
БЕЗЕ ТАЙЁРЛАШ/ МЕРЕНГА НА ПАЛОЧКЕ 🤍
МАЗАЛИ ПИРОГ РЕЦЕПТИ/ПИРОГ ПЕРСИКОВЫЙ 🤍
ХАЙИТ ДАСТУРХОНИ УЧУН ШИРИНЛИК
🤍

НОРИН ТАЙЁРЛАШ БАРЧА СИРЛАРИ БИЛАН ХАММА СИРИ ГУШТДА/ НАРЫН/ ТАОМЛАР/ПИШИРИКЛАР/РЕЦЕПТЫ/Uzbek Ayoli

3120087

23771

868

00:07:22

07.02.2020

#рецепты #uzbekayoli #норинтайерлаш #узбекаёли #узбекскаякухня

говядина 1,5 кг
соль
зира (кумин)

для тесто

бульон 400 мл
соль
яйцо 1 шт
мука 750-800 гр

растительное масло

мол гушти 1,5 кг
туз
зира

хамир учун

гушт шурваси 400 мл
туз
тухум 1 дона
ун 750-800 гр

усимлик ёги

Лахим мол гуштини яхшилаб туз ва зирани хар томонига сепиб оламиз. Муздек жойга, гуштга марли ураб 5-6 кунга илиб куямиз. Манда 6 кун турди.

Сур гушт тайёр булгандан сунг, козонга тула совук сув куямиз. Гуштдан чикган купигини яхшилаб тозалаб оламиз. Сунг туз ва зира солиб паст оловда козонни копкогин ёпиб 2 соат пишириб оламиз. Ман сур гуштни бир булагини пиширдим, иккинчи булагини муз хонага куйиб куйдим. Шундай экан сур гушт тайёрлаб музлатгични музхонасига куйиб хохлаган пайт ишлатиш мумкин.

Гушт шурвасидан марлида озрок сузиб оламиз, хамир учун. Агар шурвани тузи паст булса озрок туз, тухум чакиб олиб, унни кушиб каттик хамир кориб оламиз. Хамирни 30 минут тиндирамиз. Хамир тайёр булгунча, гуштни майин килиб туграб оламиз. Хамирни жуда юпка ёки калин килиб юбормай 2 мм калинликда ёйиб олинади. Турт бурчак 15*15 смли килиб кисиб олинади.

Хохишга караб шурвадан норин учун олиб куйиб. Колган шурвага кайнаган сувдан оз- оздан куйиб хамирларни 4-5 донадан пишириб оламиз. Хамир узок вакт кайнатилмайди эзилиб кетади. Пишириб олинган хамирни дастурхон устига ёйиб яхшилаб хар томони куритилиб олинади. Сунг хамирларни хар бирини орасига усимлик ёги суртиб тахлаб олинади.

Хамирни устига пакет ураб музлатгичга 2 соатга куйилади. Сабаб хамир каттик булиб туграш осон булади ва тайёр норин ичида хамир диккиллаб чиройли туради.

Хамирни имкон кадар майин килиб туграб оламиз. Катта патносга тугралган гушт ва хамирни кетма-кетлик билан солиб олинади. Устидан майдаланган зира ва мурч, усимлик ёги (табга караб) кушиб яхшилаб аралаштириб олинади.

Тайёр норин устига пакет ураб 2 соатга таъми бир-бирига утиш учун олиб куйилади. Тайёр Норинни хохишга караб шурваси билан ёки майдаланган пиёз, ёки кази билан дастурхонга тартиш мумкин.

Манашу тайёрланган масалликлардан ярмини ишлатдим ва видеода курсатдим. Колган ярмини эртаси куни тайёрладим. Жами булиб хамма масалликдан катта лаганда 2 лаган норин тайёр булди.

Норин учун от гушти ва кази ишлатмадим. Шундай булсада жуда хам маззали норин тайёр булди, таъми булса от гушти ва кази кушилган нориндан кам эмас. Айникса бу рецепт давленияси бор катталаримиз учун жуда хам макул.

Мол гуштидан норин тайёрлаш учун уз сирларини яширмай, маслахатларини аямаган норинчи опаларимиз учун уз миннатдорчилигимни билдираман.

Барча майда сирлари билан курсатиб ва ёзиб тушунтиришга харакат килдим.

Yarim soat ichida tezda medovik torti tayyorlash

Agar vaqt tanqis bo’lsa, klassik medoviy tort tayyorlash usulidan farqli bo’lgan ushbu retseptdan foydalanishingiz mumkin. Siz 7-10 ta korj emas, balki bitta biskvit pishirasiz, u esa keyinchalik bir nechta korjlarga kesiladi.

Bir stakan shakar bilan 4 ta tuxum oqini urib ko’pirtirib, keyin navbatma-navbat 4 ta sarig’ini, 3 osh qoshiq asal, 1 choy qoshiq sirka bilan so’ndirilgan soda va 1,5 stakan un qo’shing. Xamir quyuq qaymoqdek bo’lishi kerak. Uni yog’langan tovaga soling va 170-180 °C haroratda yarim soat davomida pishiring.

Tayyor biskvit baland (taxminan 10 sm), yengil va havodor bo’ladi. Uni 5 ta korjga kesing va 400 ml quyuq smetana va 0.5 stakan kukun shakaridan tayyorlangan krem ​​surtib, tera boshlang. Kremga biroz mayiz va yong’oq qo’shing, ular bilan tortni o’zini ham bezating, korjlar kremni shimib olishiga vaqt bering va dasturxonga torting.

O’xshash mavzular

Taom

Krem tayyorlash usullari — tort uchun qaymoqli, tuxumli, qaynatma va sariyog’li

Kremsiz an’anaviy tortni tasavvur qilish qiyin. Maqolada 5 xil eng mashhur: qaymoqli, smetanali, tux…

Taom

Napoleon tort tayyorlash: uy sharoitida, retsepti, bosqichlari, sirlari, xamiri va kremi

«Napoleon» torti — butun dunyo sevib iste’mol qiladigan eng mazali shirinliklardan biri. Italiya va …

Taom

Shanti krem tayyorlash retsepti — kerakli masalliqlar, bosiqchlari, tavsiyalar

Tort kremi uchun retseptlar orasida qaymoq asosida tayyorlanadigan shanti kremi (chantilly cream) ye…

Taom

Beze tayyorlash retsepti — kerakli masalliqlar, tavsiyalar, sirlari

Beze tayyorlash retsepti juda oddiy: tuxum oqlarini shakar upasi bilan urib ko’piritirish kerak. Ba’…

Taom

Shokoladli glazur tayyorlash retsepti — bosqichlari, kerakli masalliqlar, tavsiyalar

Turli xil pishiriq va shirinliklarni bezatishda glazurning o’rni katta. Shokoladli glazur tayyorlash…

Taom

Ekler tayyorlash retsepti — pishiriq klassik varianti, uy sharoitida pishirish

Ekler shirinligi retsepti. Xamirini va kremini tayyorlash, nachinka bilan to’ldirish, dasturxonga to…

Eng zo’r 7 ta kremlar Tort va boshqa shirinliklar uchun — Tomchi.ru

Таркиби:

  • 500 мл сут
  • 200 гр шакар
  • 1 чой qoshiq ванилин
  • 4 дона тукс un
  • 10 gr sariyog ‘

Tayyorlanishi:

Tuxum sarig’iga shakar va un solib yaxsilab aralashtiriladi.

Аралашмага иссик сут солиб мимо оловда гайнатилади. To’xtovsiz kovlab turiladi. Quyilib kirem holiga kelguncha qaynatiladi.Оловдан олиб сарийог ‘ва ванилин ко’шилади. Крем юзи полиэтилен пакет билан йопиб совутилади.

2. Сарийогли крем.

Kerakli maxsulotlar:

  • 200 gr sariyog ’,
  • 4 dona tuxum,
  • 1 stakan shakar,
  • 100 gr shakar upasi
  • бир чимдим ванилин

ванилини Tayyy: Девори калин идишда мимо оловда кайнатилади куйук полга келгунча.

Сарийог ‘ва шакар упаси ко’пиртирилади, туксумли масса ва ванилин солинади.

3. Sariyog va quyultirilgan sutli krem.

Kerakli maxsulotlar:

  • Bir banka quyultirilgan sut (380 гр)
  • Bir qadoq sariyog ’200 gr)

Tayyorlanishi:

Sariyog’ va quyultirilgan kutilad’yaxshsh.

Mayinlikda tengi yo’q pirojniylar / Эти пирожные исчезнут через минуту

333645

7632

175

00:04:56

22.02.2023

️ Videoni do’stlaringiz bilan bo’lishing!
Instagram — 🤍

KERAKLI MASALLIQLAR (18 dona)
Biskvit uchun
Tuxum — 3 dona
Un — 200 g
Shakar — 120 g
O’simlik yog’i — 125 ml
Sut — 125 ml
Razrihlitel — 1 ch.q.
Vanilin shakari — 1 ch.q.
Krem uchun
Qaymoq (33%) — 300 g
Maskarpone — 150 g
Quyultirilgan sut — 200 g
Yong’oq — 60 g

Бизнинг ҳамкорлар:
🤍
️ 🤍
️ 🤍

ИНГРЕДИЕНТЫ
Для бисквита
Яйца — 3 шт
.
Мука — 200 г
Сахар — 120 г
Растительное масло — 125 мл
Молоко — 125 мл
Разрихлитель — 1 ч.л.
Ванилин сахара — 1 ч.л
Для крема
Сливки (33%) — 300 г
Маскарпоне — 150 г
Сгущенное молоко — 200 г
Грецкие орехи — 60 г

МОДДИЙ ЭХТИЁЖИНГИЗДАН КЕЛИБ ЧИКГАН ХОЛДА
КАНАЛ РИВОЖИГА МОДДИЙ ЁРДАМ КУЛИНИ ЧУЗИНГ
Uzcard: 8600030497889497 (D.SH)

Mayinlikda tengi yo’q pirojniylar / Эти пирожные исчезнут через минуту
BARCHAGA YOQIMLI ISHTAHA !

🟢 Reklama bo’yicha murojaat — fayzlioshxona🤍gmail.com
#pirojniy #shirinlik #desert

asal kek tayyorlash

quyidagicha Bas, asal tort (klassik retsepti) tayyorlangan. Ushbu tartibga solish, o’n ikki qismini nazarda tutadi. mehmonlar sonini oshirish kutilmoqda bo’lsa shu holatda, siz teng munosabatlar kuzatildi shunday bir tarzda moddalar miqdorini hisoblash uchun kerak.

Bu erda biz tuxum va soda joylashtirish uchun kichik piyola kerak, va keyin ular bir mikser bilan ko’pirtirilgan. o’t asal va shakar bir chashka yubordi chuqur PAN, qo’ydi. Bunday aralashmasi past olovda intizorlik kerak. Shunday qilib, kuchli olov ishlatish mumkin emas. aralashtiramiz va qaynoq holatga qadar olib zarurligini og’ir, og’ir qaynab. Bu nuqtada, shakar butunlay asal erigan bo’ldi.

asal kaynaması uchun shakar aralashmasi doedu so’ng, pishirilgan tuxum va soda massasi qo’shiladi. uning hajmi ziyoda qilmas qadar topgan aralash tashkil isitiladi lozim, va hech ko’pik hosil bo’ladi. So’ngra u issiqlik ko’tarilishi kerak. Keyin un qo’shing va xamir aralashtirmoq kerak. Tufayli asal xamir qo’llarini aralashtirmoq uchun juda ham mos emas, deb aslida, siz bir qoshiq olishi mumkin. Olingan substrat oxirida zich va yopishqoq to’qimalarining bo’lishi kerak.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Детский сад Всезнайка
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: