Пухтани торт «тоту» -и mastic

Бенто-торт — тренд 2021! что это такое? 26 вариантов оформления бенто-торта

Что такое бенто-торт

История слова «бенто» возникла в Японии и означает однопорционную еду в упаковке. Японцы берут подобные обеды с собой на работу, кладут детям в школу или в дорогу. Это вкусно, доступно и невероятно удобно. 

Несмотря на то, что слово «бенто» пришло к нам из Японии, задумка тортиков маленького размера возникла в Корее, там же и набрала свою популярность. Сегодня в этой стране такие десерты вы сможете встретить практически в каждой кондитерской, кофейне. Они очень нежные и легкие по составу, не перегружены излишним декором.

 Ключевая задумка бенто тортов – в их уникальности, «не как с конвейера», и словно «домашние» (хотя часто так и есть) на вкус. 

Что касается начинки, то тут лучше сильно не экспериментировать. Отличный вариант – ягодное конфи или фруктовое компоте. 

Поэтому то и не стоит задействовать такие начинки как чизкейк или мусс

И обратите внимание на количество коржей, оптимально – не более двух-трех. . Один из самых сложных моментов в создании бенто торта – это грамотно подобрать количество ингредиентов под столь маленький размер

Но всегда можно воспользоваться специальными таблицами для пересчета и тогда результат вас приятно удивит. 

Один из самых сложных моментов в создании бенто торта – это грамотно подобрать количество ингредиентов под столь маленький размер. Но всегда можно воспользоваться специальными таблицами для пересчета и тогда результат вас приятно удивит. 

Что касается сроков годности такого десерта, то тут все стандартно – 72 часа в холодильнике. Опять же, это связано с тем, что продукт содержит скоропортящиеся молочные продукты. Но, уверяю вас, такие маленькие тортики не смогут стоять три дня без внимания – они съедаются моментально!

Почему же бенто торты столь популярны не только у заказчиков, но и у кондитеров? Здесь несколько особенностей:

  • это выгодно экономически, но при условии наличия потока клиентов. Вы сможете сделать заготовки впрок и буквально за 15–30 минут собрать торт.
  • за счет быстрой сборки бенто торт подходит для срочных заказов.
  • множество вариантов оформления десерта, каждый сможет выбрать интересный и удобный для себя.

А теперь рассмотрим плюсы бенто тортов для покупателя:

  • небольшой вес, что актуально, когда хотите провести время со второй половинкой, порадовать любимого друга, маму или кого-то еще. А может быть вы живете один и просто решили насладиться вкусным и качественным десертом вечером за чашечкой чая.
  • цена на бенто вариант будет существенно ниже, чем на классический торт весом от 1,5 кг.
  • благодаря дизайну, такие торты особенно популярны у подростков, с ними часто снимают видео в социальные сети, придумывая действительно милые и оригинальные декоры. 

Но вот вопрос – бенто торт – это тренд или то, что сможет надолго закрепиться в кондитерском бизнесе? Уверена, время покажет. Очень многие хотели раньше бисквитные торты на килограмм, и мало кто из кондитеров брался за такую работу – все упиралось в себестоимость, время, затраченное на приготовление и в финальную выручку. Делать более весомые торты выгоднее. Однако, бенто торты доказали, что всегда есть исключения из правил. 

Чӣ тавр пухтан мумкин аст?

Барои эҷоди як торти Виктория ин амалҳоро иҷро кунед:

  1. Сметана, равған, йогуртро аз яхдон пешакӣ гиред, то онҳо ҳарорати хонагӣ пайдо кунанд.
  2. Крем созед. Барои ин равғани говро бо шири моеъ омехта карда, сметана илова кунед ва то ҳамвор шудан латукӯб кунед. Мавизро дар оби гарм тар кунед, сипас обро холӣ кунед ва мавизро ба қаймоқ фиристед.
  3. Чормағзро майда реза кунед ва ба қаймоқ ҳам илова кунед. Ҳама чизро хуб омезед ва ба яхдон гузоред.
  4. Акнун бисквит созед. Зардро бо ванилин ва шакар то сафед шуданашон реза кунед. Сметанае, ки бо йогурт омехта шудааст, орди ҷумбондашуда, содаи бо афшураи шарбати лимӯ илова кардашуда илова кунед. Агар хоҳед, шумо метавонед каме коняк, коняк ё дигар tincture дигар илова кунед. Ин омехтаро хамир карда, то ҳамвор ва нисф кунед.
  5. Ба қисми аввал хокаи какао фиристед, омехта кунед. Ҳар ду дона рангро ба ду қисм тақсим кунед. Шумо бояд чор торт пазед.
  6. Ба қолаб равған молед, хамирро ба он резед ва 15 дақиқа ба танӯр фиристед. Омода шудани тортро бо гугирд ба хамир часпонед, санҷед. Агар хушк бошад ва чизе ба он часпида набошад, пас торт омода аст.
  7. Се кулчаи дигарро низ ҳамин тавр пазед. Тамоми маҳсулоти пухтаро дар яхдон гузоред.
  8. Кремро аз яхдон гирифта, ба се қисм тақсим кунед. Аввал қабати шоколадро ба поён гузоред, кремро болои он паҳн кунед. Бо ќадре сафед пўшонед ва боз бо крем молед. Сипас боз торти шоколади + крем ва боз торти сабук.
  9. Сармо созед.Равғани гов, шакар, шир, хокаи какаоро ба дегчаи хурд андохта, омехта ва напазед. Шакар бояд пурра пароканда карда шавад. Массаро аз гармӣ хориҷ кунед, дар яхдон нигоҳ доред.
  10. Ба болои торт яхмос резед, онро ба паҳлӯҳои маҳсулот паҳн кунед.
  11. Торти тайёри Викторияро ба яхдон 4 соат фиристед.

Барои чойи худ шириниҳои болаззатро пешкаш кунед. Аммо барои он ки сир ва қаймоқ каме ғарқ шаванд, торт бояд 10 дақиқа дар ҳарорати хона истод.

Маслињат

Барои мусоидат намудан омода ва аз байн бурдани ҳар гуна хатогиҳо, пайравӣ аз ин маслиҳатҳо. Мавиз ё дигар пас аз soaking зарурати меғелонад дар орд хушк, он гоҳ онҳо ба поён ғарқ нест, ва яксон бар ҳаҷми торт тақсим карда мешавад. Чормағз он аст, зарур нест, ба маҷақ дар суфтакунандаи қаҳва ва ё пазмон тавассути як мошини суфтакунандаи гӯшт, беҳтарин агар онҳоро буридан, он гоҳ онҳо эҳсос хоҳад кард ва ба эҷоди як йога хуб. Диққат ба он аст, ки яхмос сард аст, то қабатҳои торт пурра сард, дар акси ҳол ба яхмос танҳо гудохта ва паҳн хоҳанд шуд. Акнун, ки шумо медонед, ки чӣ тавр ба пухтан як торт, «Татяна», бинобар ин шумо метавонед меҳмонон барои чой даъват.

хусусиятҳои

Мисли ҳар дорухат дигар, хусусиятҳои худро дорад. Масалан, он назар аст, ки бояд пирожни fillings гуногун бошад, яъне хамир аст, дар аввал ба се қисм аз ҳам ҷудо ва ҳар як чиз илова. Тавре fillings метавонад истифода шавад ва меваҳои гуногун хушк, ва чормащз, ва ҳатто кӯкнор. Хусусияти дигар, ки дорои торт »Татяна», яхмос он мебошад. Ӯ доранд, ки аз яхмос ширї дода шавад, зеро он таъмин мувофиқи таъми: пирожни ширин ва яхмос каме ширї. ду дорухат асосии торт вуҷуд дорад, ки онҳо маҷмӯи гуногуни компонентњо мебошанд, аммо дар умум, монанд мебошад. Он бояд ҳам баррасӣ ва яке он аст, ки эҳтимоли бештар шикоят интихоб кунед.

Аввалин варианти

Барои ин хосият, шумо мефахмед тухм миёна (панҷ дона), як шиша шакар лозим аст, мавиз (ё дигар меваи хушк дӯстдоштаи худ), чормаѓз, тухмии кӯкнор, орд, ним пиёла асал ва як қошуқи содаи нонпазӣ. Дар аввал каме Душевные тухм ва шакар, whisk не, ин аст, зарур нест. Он гоҳ ҳамаи компонентњо боқимонда илова ва хуб омехта. Бо фолгаи гирад ва бар бисёре аз «истироҳат» дар яхдон як соат дар 4. Зарур аст, ки ба таъмини он, ки орд афзуд, пас аз пирожни рӯй берун боғҳои бештар. Чӣ тавре ки мо гуфтанд, торт ошомандагон аз ҳама «Татяна» дар бар мегирад toppings гуногун, вале шумо метавонед як чизро интихоб кунед ё танҳо хамир ҷудо нест ва илова toppings ҳама дар як маротиба. Беҳтар, аммо ба се пирожни гуногун — то шириниҳо ҷолиб ба тамошо хоҳад буд. Ҳамин тариқ, аз хамир аз мазкур — вақти ба оҷур. Лекин аввал чормащз буридан ва холӣ об аз мавиз пеш-афтидаем. Тақсим хамир ба се қисм ва ҳар илова, мутаносибан, чормағз, хушкмева ва кӯкнор. Омода намудани табақ нонпазӣ, равцан онро бо равған. пирожни Alternately оҷур (дар 200 дараҷа) то Браун тилло, ва он гоҳ, онҳоро гум пурра.

Торт «тоту»

Ин торт аст, — фақат яке аз маҳсулоти махсусан барои кӯдакони биёфарид. Ин қулай аст, ки пойгоҳи метавонад ягон бренди: регак, қум ё борик. Чӣ аст, дар ҳақиқат муҳим — унсурҳое, ки хоҳад рӯи шириниҳо ширин фаро мегирад.

Ҷолиб аст, ки ҳатто агар пойгоҳи нест, ҷалби ё таъми гуногун аст, ба шарофати заргарӣ зан аст, ба воқеаи аз ҳар гуна ҷашни табдил дод. пирожни Бэйби «тоту» ягон кўдак хурсандӣ.

Mastic як хамир дар пайгирона он монанд ба гил аст. Барои коркарди он метавонад дандонхилол ва стеллажьо лозим аст, то ки шаклњои дилбастагии аз он низ метавонад фаъолияти бузурги рушди барои кўдак бошад.

Дорухат шириниҳо болаззат

Розӣ шавед, торти Виктория дар акс олиҷаноб менамояд! Барои сохтани бисквит инҳоро мегирем:

  • 250 г равғани гов;
  • 250 г орд;
  • 250 г шакар;
  • 8 г хокаи нонпазӣ;
  • 1 tbsp. л. пӯсти лимӯ;
  • чор тухми мурғ.

Барои торт кулчабоғи зеринро гиред:

  • 94 г шакар;
  • 250 г панири творди;
  • 9 г крахмал ҷуворимакка;
  • 43 г крем 35%;
  • ним тухм;
  • 65 г авокадо Тарбуз.

Барои marmalade Тарбуз ба шумо лозим аст:

  • 3,5 г агар агар;
  • 380 г авокадо Тарбуз;
  • 100 г шакар.

Барои шарбати афтида ба шумо лозим аст:

  • 50 г шакар;
  • 50 г об;
  • як лимӯ.

Барои креми тунд ба шумо лозим аст:

  • 600 г панири тунд;
  • 120 г крем 35%;
  • 85 г шакари яхмос.

Торти болаззати Викторияро бо фармоиш дар бисёр дӯконҳои қаннодӣ омода кардан мумкин аст. Аммо шумо бо дасти худ ин шириниҳоро ҳамагӣ дар ду-се рӯз омода хоҳед кард! Дар натиҷа, шумо ба сифати маҳсулот 100% боварӣ доред.

Дар рӯзи аввал ба шумо лозим аст, ки торт, печенье ва мармелади консотӣ пазед. Дар рӯзи дуюм, ба шумо лозим аст, ки шарбатро ҷӯшонед, қаймоқ диҳед, тортро ҷамъ кунед ва оро диҳед. Тавсия дода мешавад, ки маҳсулот барои тар кардан вақт дода шавад (ҳадди аққал 3-4 соат).

Агар шумо хоҳед, ки қабати қаймоқи ғафстар созед, шумораи компонентҳоро 1,5 маротиба зиёд кунед. Барои ороиш, шумо метавонед рақамҳои мусро бо glaze пӯшед. Дорухати торти Виктория (аксро дар ин боб мебинед) иҷрои чунин амалҳоро пешбинӣ мекунад:

  1. Аввал носиху пухтан. Барои ин танӯрро то 190 ° C пешакӣ гарм кунед. Дар косаи миксер шакар ва равғанро дар ҳарорати хонагӣ омехта кунед, то 7 дақиқа сафед шудан латукӯб кунед. Шакар пурра пароканда намешавад — ин хуб аст.
  2. Ҳоло тухмро як ба як илова кунед. Омехтаро пас аз ҳар як тухм 5 дақиқа мезанед.
  3. Ордро бо хокаи нонпазӣ якҷоя кунед, ҷумбонед ва ба хамир қисмҳо илова кунед.
  4. Лимуро бишӯед, пӯсташро пӯшонед ва ба хамир гузоред.
  5. Ниҳоят, хамири ғафсро хамир кунед.
  6. Ду равғани ҷудошавандаро диаметри 18 см бо равғани гов ва орд паҳн кунед («куртаи фаронсавӣ» кунед). Each қисми хамирро ба ҳар як табақ резед. Агар шумо як табақи нонпазӣ дошта бошед, аввал як пӯстро пазед ва сипас дигарашро.
  7. Бисквитро 35 дақиқа пазед. Хушк накардани он муҳим аст. Ҳамин ки хамир тиллоӣ пайдо кард, омодагии онро бо дандоншӯши хушк дар ҳар 5 дақиқа санҷед. Хубии ин печенье дар он аст, ки он ҳеҷ гоҳ гунбазро ба вуҷуд намеорад. Табақро бо маҳсулот дар болои тор ҷойгир кунед ва дар яхдон 10 дақиқа нигоҳ доред.
  8. Сипас варақро чаппа кунед — носиху бояд маънои онро дошта бошад. Онро дар симчӯби симӣ гузоред, то пурра хунук шавед. Сипас ба пластикӣ печонед ва дар яхдон 3 соат нигоҳ доред.

Пухтани мармелади Тарбуз

Он бояд ба суфраи нонпазии силикон рехта шавад ва сипас аз доираҳои андозаи дилхоҳ бурида шавад. Шумо инчунин метавонед ҳалқаҳо диаметри 18 см гиред, бо полиэтилен пӯшонед ва ба онҳо мармелад рехтед. Дар натиҷа, қабати ғафс ва партовҳо камтар хоҳад буд.

  1. Ҳамин тавр, як дегро бо авокаи тарбуз (380 гр) ба болои оташдон гузоред, ҷӯшонед. Шакар ва агарро омезед, ба авокаи ҷӯшон дар ҷараёни тунук рехт. Пухтан барои 2 дақиқа, бо whisk.
  2. Сипас, мармелади гармро ба варақаи силиконӣ ё ба ҳалқаҳои оҳанин, ки бо полиэтилен пӯшонида шудаанд, бирезед ва 1 соат нигоҳ доред. Беҳтараш онро дар як шаб ба яхдон гузоред.

Пухтупази тортии кулфинӣ

  1. Дар ин ҷо, танҳо як шакли тақсимшударо истифода баред, зеро аз шакл берун кардани торт комилан ҳамвор мушкил аст. Танӯрро то 170 ° C гарм кунед.
  2. Клубничкаҳоро об кунед, афшураро холӣ накунед. Баъзе буттамева барои торт панир ва баъзеи дигар барои мармелад равона хоҳанд шуд. Дар маҷмӯъ, ба шумо 450 г Тарбуз лозим аст.
  3. Буттамева бо кахвачушонак дар авокадо реза карда шавад.
  4. Панири тунд (хуб, агар он «Филаделфия» ё «Алмет» бошад), крахмал ва шакарро ба косаи миксер фиристед. Ҳамаи компонентҳоро бо суръати пасти миксер омехта кунед. Чапак назанед!
  5. Нисфи тухмро резед ва дубора омехта кунед.
  6. Акнун дар қаймоқ рехт, то омехтаи якхела, ҳатто арт омехта кунед
  7. Ба он авокаи Тарбуз илова кунед ва омехта кунед.
  8. Акнун шакли тақсимшударо бо якчанд қабатҳои фолга печонед. Шаклро молидан лозим нест. Тамоми массаро ба он резед.
  9. Панҷаки панирро ба табаки калони оташпазӣ фиристед ва бо оби ҷӯшон пур кунед, то маҳсулот нисфи он ғарқ шавад. 1 соат оҷур кунед. Агар канораҳои маҳсулот аллакай ба даст афтода бошанд ва мобайнаш ба ларза ояд, пас торт панир омода аст.
  10. Маҳсулотро дар симчӯб комилан хунук кунед ва шабона ба яхдон дар шакл фиристед (шумо метавонед фолларо хориҷ кунед).

Омода заминаи торт

тоту бекас истода, дар мобайни майдони исфанҷеро мекунед нигоҳ накардан хеле хуб, то он беҳтар аст барои омода зебу хурд барои аспҳои ҷавон. The асосии чиз — ба пайвастшавӣ ба хаёлоти, ва шояд тахаюллотӣ кўдак: Шумо метавонед, сарпӯши торт »тоту» сафед frosting ва «ба ниҳол гул,» Ва шумо метавонед истифода баред ҳамон mastic ва эҷоди як шаб осмон аст. Дар ҳар сурат, расм бо манзараҳои ҳамеша назар ҷалбкунанда менамояд.

Бояд зикр намуд, ки дар торт исфанҷеро осонтар ба кор бурдани mastic аст, ки бо вуҷуди он, оид ба афзалиятҳои инфиродӣ вобаста аст. Дар асоси зарурати молидан яхмос равған ба фаровонй ва фаро бо қабати тунуки озмоиши мо. Бо ёрии об, ҳатто як кӯдак хоҳад итоаткор mastic кунад.

Дар охир, шумо метавонед низ ponies ташкили тасвирҳои ҷолиб ва таъмини Гӯшдории об муқаррар карда мешавад. Сарфи назар аз он, ки ба оғоёни ва ошпаз ботаҷриба осонтар аст, ки ба пухтан дар як табақ, ҳар кас метавонад аз худ кӯшиш ва табдил касбӣ. Дар вижагиҳои торт ба шумо имкон медиҳад, то истифода гуногуни компонентњо дар пухтупаз ӯ, ки хеле қулай, вақте ки ба таъмини дар ошхона маҳдуд аст.

КАК ПОЯВИЛСЯ БЕНТО-ТОРТ?

На самом деле, этот современный торт не является новшеством в кондитерском мире. «Бенто» — это слово японского происхождения. Оно обозначает еду, в количестве на одного человека на один раз, то есть единичную порцию. Японцы приспособились брать ее с собой на работу, в школу или в институт в ланчбоксе.

Идея конкретно маленького торта в коробке возникла в Корее. Сладкоежки-корейцы не смогли ограничиться просто питательным обедом и придумали брать с собой еще и торт — красивый маленький праздник в разгар рабочего дня. Сейчас в этой стране встретить бенто-торт можно в любой кондитерской, кофейне или даже купить в супермаркете.

С опозданием, но этот модный десерт стремительно набрал популярность и у нас. Если вы давно мечтаете съесть торт целиком, или собираетесь на ужин со своей половинкой, или хотите порадовать или отблагодарить близкого человека, просто сделать приятный сюрприз без повода — бенто-торт станет идеальным выбором для осуществления таких планов. Это отличный подарок на день рождения и подойдет для празднования любого торжества в небольшой компании. Помимо удобства, этот малыш-десерт очень фотогеничный из-за своего размера и дизайна. Красивое фото бенто-торта, немного комментариев по поводу восхитительного вкуса, и готов пост в инстаграм. Кстати, научиться классно фотографировать свои кулинарные шедевры вы можете научиться на нашем курсе по фуд-фотографии, а писать тексты, после которого ваши изделия обязательно захотят купить, мы учим на курсе по копирайтингу.

26 примеров оформления бенто-тортов

Сейчас я хотела бы показать вам некоторые примеры того, как эффектно можно оформить бенто торт, при этом не потратив много времени и сил. Декоры выглядят по-настоящему креативно, а местами нежно, мило и словно «с душой». Чуть подробнее:

Красота природы 

В этой подборке я предлагаю вам восхититься тем, как с помощью крема, пищевого красителя и капельки фантазии можно передать природное великолепие. Это и нежные рассветы, и звездопад темной ночью, и радуга, уносящая в собственные мечты… Загляденье! 

Кремовые животные

Невероятно милые и забавные варианты того, как разнообразить бенто торт. Универсальный декор, который подойдет как детям, так и тем, кто постарше. Это могут быть птички, зверьки, а может быть ящерицы – все, что только захотите. 

Надписи из крема

Это, пожалуй, один из самых популярный вариантов декора. Просто, минималистично и очень лаконично. Как раз то, что и требуется для любителей бенто тортиков. 

Небрежные мазки

Это просто и быстро, но такое оформление не делает торт некрасивым и невзрачным. Наоборот, в этом есть своя эстетика, которую любят и уважают многие.

Объемные элементы из крема

Очень неоднозначный декор, однако он пользуется особой популярностью. Иногда кажется, что именно с него и начался тренд на бенто торты. Сейчас такое оформление становится чуть менее востребованным, но полностью не теряет свою актуальность. 

Тематические бенто торты

Когда речь заходит о таких праздниках, как день рождение, день матери или день отца – бенто торт с тематическим оформлением, это одно из лучших решений! Вот несколько удачных вариантов. 

Как вы могли заметить, вариантов как оформить бенто торт невероятное количество. Самое главное – не бояться экспериментировать, проявить максимум воображения, и тогда вы сможете создать невероятно красивый и приятный взору тортик

Конечно, вкус играет основную роль, но согласитесь, внешний вид – это также важно. Надеюсь, после прочтения статьи вы стали лучше понимать, что такое бенто торты, в чем их лучше упаковывать и как с их помощью можно неожиданно доставить радость близким

Пухтани торт

Ин тортро чунин тайёр кунед:

  1. Танӯрро то 180 ° C гарм кунед. Ба шакли ҷудошаванда бо диаметри 20 см равған пошед, поёни онро бо пергамент пӯшонед. Ҳамаи ҷузъҳоро омода ва чен кунед.
  2. Равғани говро аз яхдон пешакӣ тоза кунед, то мулоим шавад. Онро бо миксер дар як коса бо шакар омехта кунед, то он даме ки кристаллҳо пурра гудохта шаванд.
  3. Ба тухмҳо як ба як зарба занед. Масса бояд якхела ва ҳавоӣ бошад.
  4. Лазиз ва ванилин илова кунед, омехта кунед. Лазизро аз лимӯ эҳтиёткорона дур кунед, то қабати сафед нарасад. Дар акси ҳол, маҳсулоти пухта маззаи талхро чашида метавонанд.
  5. Ордро бо хокаи нонпазӣ якҷоя кунед, омехта кунед ва ба қисмҳои хурд ба хамир илова кунед. Омехтаи тайёр бояд ғафс бошад.
  6. ½ қисми хамирро ба қолаб андохта, ба танӯр фиристед.
  7. Маҳсулотро дар 180-185 ° C дар ҳолати конвексия тақрибан 35 дақиқа пазед.
  8. Торти тайёрро дар симчӯби хунук хунук кунед. Нисфи дигари хамирро низ бо ҳамин тарз пухтан лозим аст.
  9. Крем созед. Дар хотир доред, ки панири творог дар ин ҷо бояд хеле хунук бошад, дар ҳоле ки равған, хеле нарм аст.
  10. Ҳама компонентҳоро дар як коса омехта кунед, бо миксер то ҳаво ва мулоим бизанед.
  11. Барои панири тунд шумо метавонед Хохланд ё Алметтро истеъмол кунед.
  12. Ҳоло тортро ҷамъ кунед. Барои ин, мураббо дар печи микроэлементиро 30 сония то даме ки моеъ шавад, гарм кунед. Ҳама мурабборо ба торти аввал гузоред, то канори он 2 сантиметр монед.
  13. Буттамаҳоро ба боло, баъд ½ қисми қаймоқ гузоред. Бо қабати дуюм пӯшед ва хуб пахш кунед, то қабати он каме берун ояд. Болоро бо буттамева ва қисми дуюми қаймоқ оро диҳед.

Пур кардани пироги мурғро тайёр кунед

Дорухатҳои пирожни мурғ одатан мурғ, сабзавот ва хамирро дар бар мегиранд. Агар шумо хоҳед, ки дар хона пирожни деги мурғҳои шахсии худро созед, ҳар як фунт синаи мурғи беустухон ва буридашуда бояд бо компонентҳои дигар, аз ҷумла:

Чизҳое, ки ба шумо лозиманд

  • 1/2 пиёла карафс дацал бурида

  • 1/2 пиёла сабзӣ coarsely бурида

  • 1/2

    Коса пиёзи сурх бурида

  • 1/2

    Пиёла пиёзи майда бурида

  • 1/2

    Як пиёла картошкаи зард-сурх

  • 1/2

    Коса баргҳои parsley бурида

  • 1/2

    Коса кориандри бурида

  • 1/2

    қошуқи ќаламфури сиёҳ

  • 1/2

    қошуқи намак сирпиёз

  • 1 1/2

    Пиёла шўрбои устухони мурғ

  • 150 миллилитр шароби сафед

  • 1/2

    Як пиёла қаймоқи овёс ё шири пурра

  • Якчанд қошуқи равғани интихоби шумо, ба монанди равғани зайтуни иловагӣ ё равған

Барои таъми бойтарин, мурғ ва ҳамаи ин сабзавотро дар шўрбои устухони мурғ, шароби сафед ва равғани интихобкардаатон пухта кунед. Дар охири яхмос ё шир бояд дар оташи паст илова карда шавад.

Тамоми омехта бояд ба шарофати қувваи сабзавоти шумо қаймоқ ва ғафс бошад. Агар омехтаи шумо ғафс набошад, як қошуқ ё ду орд ё крахмал илова кунед, то онро ғафс кунад. Танҳо дар лаҳзаи охир ҳанут ва гиёҳҳоро илова кунед. Ин миқдори пур кардани торт метавонад ба як торти калон (контейнери 9 дюйм) ё чор пирожни хурд оварда расонад.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Детский сад Всезнайка
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: